1. Hjem
  2. Sådan kommer du i gang

Del 2: Opret en ny udgivelse

Her kan du lære hvordan du opretter din første udgivelse i AVIOU.

Forrige@2xNæste@2x

For at oprette en ny udgivelse skal man først navigere hen til "Publications", hvor man kan se sit overblik over udgivelser.

Øverst til højre kan man klikke "Add New Publication".

Skærmbillede 2023-03-14 kl. 12.02.02Man lander nu under opsætningsmenuen af udgivelsen. Her skal man indtaste forskellige informationer. Først titel eller navn på udgivelsen, som også danner grundlag for den URL den vil leve på.

Derudover skal der tages stilling til hvilket feed, der danner data-grundlag for indholdet i udgivelsen. Måske man har et specifikt feed udelukkende til denne udgivelse, eller alternativt master feed indeholdende alle dine produkter. Det er også dette feed, som udgivelsen vil bruge til at monitorere og opdatere indhold som f.eks. priser, beskrivelse og lagerstatus.

I menuen tager tager man også stilling til det ønskede tema

Menuknappen "Always use latest stable engine version" anbefaler vi, at man altid har sat til at være på.

Det er vigtigt at udfylde rigtig start- og slut dato. I den valgte periode vil AVIOU løbende opdatere data fra feed.

Under "Publishing" kan man finde relevant information, man skal bruge til at udkomme med sin udgivelse. Standalone link, er den URL som AVIOU host'er udgivelsen på, og der vil være offentlig adgang til denne.

Ved at slå "Refresh on feed update" fra, har man mulighed for at sikre at kataloget ikke opdaterer. Hvis man ønsker fastlåste priser i perioden er denne funktion anvendelig til det.

Hvis man stadig ønsker at udgivelsen skal være tilgængelig efter udløb, kan man slå "Remove public access on expiration date" fra.

Husk at slutte af med at klikke "Add Publication" øverst til højre i menuen. Du vil herefter lande på den oprettede udgivelse.